Návštěva veletrhu R+T 2024 Stuttgart

Kvalitní plachty

Společnost Jabor pro, s.r.o., představující divizi VakyJabor, měla příležitost účastnit se prestižního veletrhu R+T 2024 ve Stuttgartu dne 19. – 23.2.2024. Během této události jsme navázali kontakty s předními výrobci a dodavateli nejvyšší kvality komponent a příslušenství.

Spolupráce se společností Exflo

Kvalitní plachty

Společnost EXFLO PL se stala naším novým obchodním partnerem. Jedná se o jednoho z nejvýznamnějších evropských výrobců produktů z PVC a TPU /thermoplastic polyuretan/. Tímto strategickým spojenectvím rozšířila naše společnost výrobní portfolio o zajímavé produkty jako jsou PROTIPOVOŇOVÉ ZÁBRANY, PROTIHLUKOVÉ CLONY ČI ZÁCHYTNÉ NÁDRŽE NA NEBEZPEČNÉ LÁTKY. Věříme, že nám tato spolupráce přinese mnoho nových obchodních příležitostí pro český a slovenský trh. Pro oba státy jsme se staly výhradním distributorem uvedených produktů.

Předávání cen CZECH MADE

Kvalitní plachty

Lukáš Jabor, výkonný ředitel společnosti Jabor pro, s.r.o., převzal prestižní ocenění kvality Czech Made za produkt Vaky Jabor 🏆

Testování hasičského vaku

Kvalitní plachty

Dne 21.6.2023 se uskutečnilo důležité testování vaku na vodu ve spolupráci s hasiči u řeky Labe. Toto klíčové testování mělo za cíl ověřit funkčnost a efektivitu vaku při možném hašení požárů. Díky pečlivému plánování a spolupráci všech zúčastněných stran byla akce úspěšná a poskytla cenné poznatky pro budoucí případné nouzové situace a hlavně funkčnost a efektivitu samotného vaku.

Odkaz na reportáž TN CZ: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/510196-s-dalsimi-pozary-v-ceskem-svycarsku-pomuzou-specialni-vaky-pojmou-az-50-tisic-litru-vody